Poistumisharjoitus Vantaalla

Pelastuslaki edellyttää poistumisturvallisuusselvityksen laatimista yksiselitteisesti kaikilta hoitolaitoksilta sekä palvelu- ja tukiasumiseen käytettäviltä kohteilta. BF-Safe Oy järjestää poistumisharjoituksia Vantaalla ja Uudellamaalla.

Poistumisharjoituksia tulee pitää viranomaisohjeiden mukaisesti tai oman organisaation halutessa. Harjoitus tehdään yhteistoimin kiinteistön turvallisuusorganisaation kanssa. Samalla tarkistetaan pelastussuunnitelman toimivuus.

Omaehtoinen turvallisuustyö

Autamme yrityksiä myös yrityksen omaehtoisen turvallisuustyön toteutuksessa. Joissain tapauksissa paloviranomainen voi edellyttää kiinteistölle sisäistä palotarkastusta.

Alkusammutusharjoitukset

Järjestämme alkusammutusharjoituksia ja -koulutuksia. Koulutuksessa opitaan sammuttamaan palo alkuvaiheessa tehokkaasti teorian ja harjoitusten avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää poistumisharjoituksista tai turvallisuuteen liittyvistä koulutuksista. Toimimme pääasiassa Vantaalla ja Uudellamaalla, koulutukset onnistuvat tarvittaessa joustavasti ympäri Suomen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Lähetä meille viesti, palaamme asiaan mahdollisimman pian.


Luotettava kumppani

Suosittele meitä