Poistumisharjoitus Vantaalla

Pelastuslaki edellyttää poistumisturvallisuusselvityksen laatimista yksiselitteisesti kaikilta hoitolaitoksilta sekä palvelu- ja tukiasumiseen käytettäviltä kohteilta. BF-Safe Oy järjestää poistumisharjoituksia Vantaalla ja Uudellamaalla.

Poistumisharjoituksia tulee pitää viranomaisohjeiden mukaisesti tai oman organisaation halutessa. Harjoitus tehdään yhteistoimin kiinteistön turvallisuusorganisaation kanssa. Samalla tarkistetaan pelastussuunnitelman toimivuus.

Omaehtoinen turvallisuustyö

Autamme yrityksiä myös yrityksen omaehtoisen turvallisuustyön toteutuksessa. Joissain tapauksissa paloviranomainen voi edellyttää kiinteistölle sisäistä palotarkastusta.

Alkusammutusharjoitukset

Järjestämme alkusammutusharjoituksia ja -koulutuksia. Koulutuksessa opitaan sammuttamaan palo alkuvaiheessa tehokkaasti teorian ja harjoitusten avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää poistumisharjoituksista tai turvallisuuteen liittyvistä koulutuksista. Toimimme pääasiassa Vantaalla ja Uudellamaalla, koulutukset onnistuvat tarvittaessa joustavasti ympäri Suomen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Lähetä meille viesti, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

BF-Safe Oy
Ahdinkuja 4
01420 VANTAA

Y-tunnus: 26802781
Puh: +358503407407

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

BF-Safe Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Luotettava kumppani

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa