Väestönsuojan tarkastukset pääkaupunkiseudulla

Väestönsuojat on pidettävä hyvässä kunnossa. Suoja on oltava sellaisessa kunnossa, että se saadaan täyteen käyttövalmiuteen 72 tunnissa. Väestönsuojan sijaintia osoittavat merkit on oltava paikoillaan.

Väestönsuojan vuositarkastus

Väestönsuojien tarkastus täytyy tehdä vuosittain ja siitä on pidettävä päiväkirjaa mm. palotarkastusta varten. Tarkastuksessa käydään läpi muun muassa suojan yleiskunto, käymälät, suojan ovet, luukut ja tiivisteet, opasteet, ilmanvaihto, ylipainemittari, vesipisteet ja varavesisäiliö sekä suojan varusteet. Turvallisuusmateriaali (väestönsuojelumateriaali) täytyy olla kiinteistössä pelastussuunnitelman mukaisesti. Tarkastuksen yhteydessä suojan välineitä tarvittaessa täydennetään.

Väestönsuojan paine- ja tiiveyskokeet

Paine- ja tiiveyskokeet on suoritettava 10 vuoden välein, jotta varmistutaan väestönsuojan toimintavarmuudesta ja siitä on myös pidettävä päiväkirjaa.

Raportit tilaajalle (ja pelastusviranomaisille)

Itse paine- ja tiiveyskoe kestää noin 2 tuntia, joissain tapauksissa kauemminkin. Kun koe on hyväksytysti suoritettu, laadimme tilaajalle tarkastusraportin. Tarvittaessa se sitten toimitetaan pelastusviranomaisille. Tarkastuksen ja testien jälkeen toimitamme väestönsuojaan kansion, josta löytyy mm. mittauspöytäkirja, suojan käyttö- ja huolto-ohjeet sekä päiväkirja vuosihuoltoa varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko lisätietoja väestönsuojaan liittyvistä asioista? Ota yhteyttä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai lähetämällä viesti yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Lähetä meille viesti, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

BF-Safe Oy
Ahdinkuja 4
01420 VANTAA

Y-tunnus: 26802781
Puh: +358503407407

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

BF-Safe Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Luotettava kumppani

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa